Elavult, vagy nem telepített flashplayer!

Get Adobe Flash player

Bemutatkozás


Jerzsele Zoltán

Zoltán vagyok a családfő és a zenekar alapítója, vezetője.
Zenész dinasztriából származom, hiszen nagyapám és édesapám is zenészek voltak. 10 éves koromban már édesapám zenekarában játszottam. Főhangszerem a szaxofon, de a zenekarban billentyűs hangszereken is játszom. Folyamatosan tanultam, és tanulok még most is. Hivatásos előadőművészi vizsgával rendelkezem. A zenekari munka mellett az Örkényi Művészeti Zeneiskolában tanítok fafúvós hangszereket.Jerzseléné Ica

Ilona vagyok.
Gyerekkorom óta imádok énekelni.
Az érettségi után Budapesten a Vasutas Szakszervezet Rózsa Ferenc utcai Ének-Zene Iskolájában képeztem a hangom. A zenekarban általában a női magyar slágereket énekelem, de szinte minden énekes számban vokálozok.

Jerzsele Katalin

Katalin vagyok.
A zenekarban Es-altó szaxofonon, klarinéton játszom, valamint szólót és vokált énekelek. Hat éves korom óta foglalkozok zenével. Vendéglátózom 14 éves korom óta.

A kőbányai Zenei Stúdió MZTSZ Művészeti Szakiskolába koptattam a padot. Az iskola igazgatója Póka Egon és még neves zenészek oktattak a tánczenére. Célom, hogy gyerekeket tanítsak meg hangszeren zenélni hiszen az egy boldogság. Szeretem azt az érzést amikor a színpadon állok és elismerik illetve értékelik ahogyan muzsikálunk. Énekelni Kováts-Perczel Orsitól tanultam jelenlegi szaxofontanárom Muck Ferenc. Ismerkedek a szoprán és a baritonszaxofonnal is. :)

Életfilozófiám:" Zene nélkül mit érek én?"


 

Tigyi András

András vagyok a zenakar énekes-dobosa.

A zene világába 9-éves koromban a harmonika a zongora majd a dob hangszerek vezettek. Kezdettől fogva fejlesztettem az ének tudásom ami fontos része a fellépéseinknek. A sok-sok évi külföldi vendégszereplések, profi zenésszé érleltek. Szeretem a zenét, szeretek zenélni és szeretem ha szeretik ha zenélünk.

Valid XHTML 1.0 Transitional
0
| A lap 0.025 másodperc alatt készült el. | A látogatók száma 2005.01.01-től összesen: 311480 | Ebben a hónapban: 1024 | Ma: 20 | jelenleg: 5 | Statisztika |
  webmester Email design by © Ceglédinfo  
0